Stijlelement bladeren

Cycloon Post & Fietskoeriers Oldenzaal

De snelste, duurzaamste en sociaalste optie

Cycloon Oldenzaal

Contactgegevens

Na de overname van Stadspost op 1 september 2016 is Cycloon actief in Oldenzaal. Vanuit de gemeente Oldenzaal werkt hier een hecht team van medewerkers die de dagelijkse post van onze klanten verwerkt.

Op deze vestiging kan geen post aangeleverd worden.

Willem Vleertman 3
7575 EC Oldenzaal
085 27 33 273
info@cycloon.eu

Wil je gebruik maken van onze groene en sociale bezorgdiensten?

Klant worden
De groene en sociale bezorgexpert

Razendsnel van Noord naar Zuid

Cycloon bezorgt al je post en pakketten snel en efficiënt. Pakket van noord naar zuid Nederland? Geen probleem, regelen we voor je. Verkiezingspost, partijenpost of medicijnen? Alles is mogelijk. Je kunt kiezen voor standaard bezorging op de volgende dag of dezelfde dag nog. Daarbij zijn onze bezorgdiensten niet alleen lekker snel, maar ook groen en sociaal omdat we werken vanuit een duurzame en sociale missie. We bezorgen zoveel mogelijk op de fiets, aangedreven door bruine boterhammen. Dat doen we met collega’s met én zonder afstand tot de arbeidsmarkt.

Ontdek onze diensten
Landelijk dekkend netwerk

Vanuit Oldenzaal bezorgen wij door heel Nederland

Waar je post of pakket ook heen gaat, wij bezorgen door heel Nederland. Zowel vanuit onze vestiging in Oldenzaal, als vanuit onze andere vestigingen in heel Nederland. Samen met andere professionele fietskoeriersbedrijven bezorgen we daarnaast in nog eens ruim 20 extra steden pakketten op de fiets. Dit doen we via Fietskoeriers.nl; een platform van Cycloon.

Buiten onze eigen regio’s werken we samen met verschillende partners. Door slim samen te werken gaat je post of pakket mee met een vervoerder die toch al rijdt. Hierdoor kost het geen extra CO2. Zo bieden we al onze klanten groene en sociale bezorgdiensten met een landelijk dekkend netwerk.

Waar we nog meer fietsen

Meer weten over Cycloon Oldenzaal

Over Cycloon

De sociale & groene bezorgexpert

Wij maken de bezorgmarkt groener en socialer. Geboren uit passie voor fietsen en het milieu, bezorgen wij post en pakketten door heel Nederland. Op de fiets, aangedreven door bruine boterhammen. De ontwikkeling van onze mensen vinden wij minstens zo belangrijk! Daarom bieden wij collega’s zonder én met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek om – persoonlijk en in hun werk – te groeien.

Lees ons verhaal

Werken bij Cycloon?

Lijkt het jou wat om ons team te versterken? We zijn altijd op zoek naar fietskoeriers en ander nieuw talent. Kijk snel of jouw droombaan tussen de vacatures staat en solliciteer direct.

Samenwerkingen
en Partners

Business Post
Social Enterprise
Fietskoeriers.nl
PSO 30 ABW