Stijlelement bladeren

Cycloon timmert aan de weg: dit zijn onze nieuwe vestigingen

Bij Cycloon timmeren we hard aan de weg (of eigenlijk, het fietspad) om voor jou zoveel mogelijk post en pakketten sociaal én duurzaam te bezorgen. En om dat te bereiken moeten we groeien: niet alleen in aantal werknemers, maar ook in ons aantal vestigingen. Dat doen we met onze eigen vestigingen én in samenwerking met onze partners op ons platform Fietskoeriers.nl.

Wij helpen jou nog meer impact maken

Wanneer jij ervoor kiest om je pakket of post te laten bezorgen door Cycloon, maak je impact. Duurzame én sociale impact. Wij helpen jou daar graag bij. En dat doen we door ervoor te zorgen dat we op zoveel mogelijk plekken in Nederland pakketten en post op de fiets kunnen bezorgen.

Nieuwe Cycloon-vestigingen

Dit jaar hebben wij maar liefst vier nieuwe Cycloon-vestigingen mogen openen. In Houten bezorgen wij nu post en pakketten vanuit onze nieuwe postvestiging, uiteraard zoveel mogelijk op de fiets. En in Kampen, Almelo én sinds kort ook in Ede sjezen onze fietskoeriers rond om jouw pakketten van A naar B te brengen. Ben je benieuwd hoe wij duurzaamheid verder doorvoeren binnen onze vestigingen? Collega Niek Karrenbelt gaf eerder dit jaar al een inkijkje in de wereld van sociaal en duurzaam inkopen.

Vijf nieuwe Fietskoeriers.nl-hubs

Kampen, Almelo en Ede maken daarmee meteen de helft van de nieuwe hubs binnen Fietskoeriers.nl op. Binnen ons platform Fietskoeriers.nl werken we samen met professionele fietskoeriersbedrijven die samen met ons op de fiets pakketten bezorgen door heel Nederland. De fietskoerier brengt je pakket op de fiets naar een locatie aan de rand van de stad, de hub. Vanaf daar gaat je pakket met een auto op groengas via het sorteercentrum naar de stad van bezorging. Daar neemt een fietskoerier je pakket weer mee naar de eindbestemming. We hebben maar liefst vijf Fietskoeriers.nl-hubs mogen toevoegen dit jaar. Ook Delft en Wageningen hebben nu een eigen hub, zodat jij nog meer impact kan maken met het verzenden van je pakket.

Full-service dienstverlening

Vanuit 35 eigen vestigingen bezorgen we post en pakketten in de regio. Binnen het Fietskoeriers.nl-platform bezorgen we daarnaast in nog eens 22 extra steden pakketten op de fiets. Met deze uitbreidingen zijn wij weer een stapje dichter bij ons doel: ervoor zorgen dat jij overal in Nederland jouw post en pakketten kan versturen en laten bezorgen. En dat ontzorgen we met alle liefde voor je. Wij halen jouw (dagelijkse) post en pakketten ongesorteerd en ongefrankeerd op, sorteren en frankeren het en bezorgen het vervolgens zo duurzaam en sociaal mogelijk op het juiste adres. Zo maak jij zonder moeite toch heel veel impact. Simpel toch?

Ben je op zoek naar vestiging bij jou in buurt?

We hebben een handig overzicht van onze locaties voor je gemaakt. Onze koeriers staan te trappelen om voor je op de fiets te springen!

Wij fietsen voor